dijous, 30 d’octubre del 2008

La platja de Barcelona



Malgrat la mastodòntica invasió urbanística cada cop més descarada i patent del litoral de la ciutat de Barcelona, la platja de la barceloneta sempre serà una platja. I com totes les platges sempre contindrà l'atmosfera propícia per fer una pausa contemplativa i relaxant en la cada cop més ràpida i frenètica vida de la ciutat. Dos estats ben diferents ubicats dins d'un mateix espai... un dels misteris que fan que barcelona continuï essent d'allò més especial tot i el procés d'autodestrucció que viu des de fa més de 15 anys...

dimecres, 29 d’octubre del 2008

Montgrony




Dissabte vam anar a Montgrony amb en Popi, en Cesar i l'inseparable trio Pep-Clara-Edmon. Feia temps que no veia en Pep escalant i ens va demostrar que ni la family ni l'acordió li han restat forma: el molt makines es va pulir tot un 8a+!! La insuportable calor ens va fer arraconar a l'ombra amb la Clara i l'Edmon mentre en Pep ens ensenyava com sona el seu nou acordió. Un instrument que encara és més atractiu un cop el proves encara que no en tinguis ni idea! També va ser la calor la responsable de que tots féssim relativament pocs pegues. Bé, excepte en Cesar, que una vegada més ens va deixar ben clar que tot i ser el més gran és el que està més en forma de tots!! Vaia altre Makiness!!!!.
A les fotos: en Cesar encadenant a vista "que la força t'acompanyi", en Pep tocant l'acordió i, amb la Clara, jugant amb l'Edmón.


divendres, 24 d’octubre del 2008

TERRAKOTA


Aquest dimarts la Helen ens va proposar un concert d'un grup provinent de Lisboa que no coneixia i que va acabar resultant més que sorprenent: TERRAKOTA (www.myspace.com/terrakota) . Un grup que podriem englobar-lo dins dels ritmes africans,però només per entendre'ns, ja que com diuen ells fan un "todo misturado" de sons, ritmes, veus i balls que no tenen fronteres però si un caràcter i unes arrels ben profundes. Tot això es va traduïr en una descàrrega de ritme, ball i adrenalina que ens va abduïr de forma primària fins que de forma seca i taxant els horaris de la Sala Apolo ens van fer aterrar de nou a una Barcelona piji-modernilli-multi-culti que tant bé havien escenificat amb anterioritat els BCN AFROBEAT International Orchestra. Menos mal que nos queda Portugal!!!

dijous, 23 d’octubre del 2008

24-10-2007 : MOSES TOWER


Quin grandíssim dia!!!! Com ens recorda en Vilaplain al seu blog http://vilaplain.blogspot.com avui fa exactament un any que pujàvem la imponent Moses Tower en un dia d'aquells de somi que sempre recordaré. No us en perdeu les increïbles fotos a http://picasaweb.google.es/vilaplain/USATODAY# La foto parla per si sola : Vilaplain, Mountains, Morfu i Lagartija al cim de la moses tower el 24-10-07 : KEEP ON CLIMBING, KEEP ON DREAMING!!!