dimarts, 17 de juny del 2008

The Bellrays



Una contundència i un poder abobinables és el que transmet Lisa Kekaula quan surt a l'escenari a cantar, un moment en el que empetitim i ens convertim en uns juguets fascinats i dominats per les fuetades del seu contundent blues rockandollitzat ratllant moltes vegades ritmes totalment punk.

Com una tempesta sobtada comencen els concerts de The Bellrays (www.myspace.com/thebellrays , www.thebellrays.com) una de les meves bandes preferides, que van actuar el passat dijous a l'Apolo de Barcelona amb un gran concert però no dels millors que he vist . En una sala amb una calorada asfixiant no vaig acabar de conectar mai al cent per cent amb el grup tot i que, com sempre, vam assistir a un gran concert en que la banda ens va presentar els seu nou disc "Hard Sweet and Sticky" a ritme del que ells anomenen "maximum rock&soul".

Inevitablement però el rock subversiu d'aquesta grandissima i poderosa banda de Los Angeles va acabar atrapant-nos i portant-nos de nou a fer un volt pel cantó més salvatge del ritme!!!