divendres, 24 d’octubre del 2008

TERRAKOTA


Aquest dimarts la Helen ens va proposar un concert d'un grup provinent de Lisboa que no coneixia i que va acabar resultant més que sorprenent: TERRAKOTA (www.myspace.com/terrakota) . Un grup que podriem englobar-lo dins dels ritmes africans,però només per entendre'ns, ja que com diuen ells fan un "todo misturado" de sons, ritmes, veus i balls que no tenen fronteres però si un caràcter i unes arrels ben profundes. Tot això es va traduïr en una descàrrega de ritme, ball i adrenalina que ens va abduïr de forma primària fins que de forma seca i taxant els horaris de la Sala Apolo ens van fer aterrar de nou a una Barcelona piji-modernilli-multi-culti que tant bé havien escenificat amb anterioritat els BCN AFROBEAT International Orchestra. Menos mal que nos queda Portugal!!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ahí estaaaaaaa! On era dimarts que no me'n vaig enterar??? De totes maneres sonen molt bé... potser en algun dels meus bons dies apareixeran els Terrakota! =)

morfu ha dit...

Bones Santi ! Te'n recordes que et vaig deixar unc còmic del senegal una vegada. Doncs la ilustració de l'enrada al blog es del mateix dibuixant, Mois. Un dels grans de l'âfrica de l'oest. A part d'això terracota es un grup fantàstic que va actuar al mercat de musica viva de vic d'enguany. Ens veiem d'aqui a uns dies !