dilluns, 17 de maig del 2010

DARAOMAI, 1,2,3 poma


Com deia a l'anterior entrada, anar a escalar a Tarragona aquest cap de setmana suposava quasi obligatòriament una visita al la fira del circ Trapezi de Reus (http://www.trapezi.org/, http://elefantdeltrapezi.blogspot.com/) que aquest any celebrava la seva 14a. edició. I així ho vam fer al vespre-nit del dissabte. Vam arribar un xic despistats amb en Popi i en Xiscu, però allí ens vam trobar amb l'Albert i la Rakelin que ens van orientar una mica i finalment vam anar a parar al superemocionant espectacle 1,2,3 poma de la companyia Daraomai (http://www.daraomai.com/pomacat.htm). A l'obert i ventós espai Mas Iglesias vaig quedar molt impressionat per l'habilitati l'extranya elegància de l'Agnès Fustagueres que acompanyada per en Joan i en Martí van transformar l'espai-temps dels 50 minuts que va durar l'actuació en quelcom vaporós i flotant deliciosament misteriós i energètic!!!! Seguidament vam anar cap a la Plaça de la cultura de la pau on vam vam poder veure l'obra Atempo de la companyia Atempo Circ (http://www.atempocirc.com/), un espectacle també de gran qualitat tant del conjunt escènic-musical com de les habilitats de cadascún dels seus membres però molt més faltat de la màgia que crec que requereix l'intringulis del circ!!

1 comentari:

suprunaman ha dit...

hola amic d'en xiscu,popi,rakelin i albert,

soc en joan, i navegant per aquestes reds internautes hem trobat aquest gran regal-reciproc que ens em fet. Les paraules que has escrit estan plenes d'emoció. Llegir-te ha estat un plaer. Tant jo com en Marti i l'Agnès t'agraim la teva manera d'expresar-te.
"Tots" sabem.. que no es gens facil fer un espectacle on la teva intenció es desgarrar-te l'anima , i al mateix temps que la gent viatgi amb tu.
Penso que nosaltres estem aconseguint alguna cosa molt forta entre naltros , tot i que no se quin nom posar-hi.
T'agraeixo de tot cor haver pasat aquets 50 minuts plegats .
Espero que ens veiem tots junts en algun moment de la vida.
Ah! si vols i et ve de gust tornar-ho veure ,estarem el diumenge 23 de Maig a la carpa del Forum , sera cap a les 21:30. Per trovaro buscar informació sobre la carpa del APCC(asociacio de cir de catalunya)

gracies un altre cop .

un abraç!!