dissabte, 19 de febrer del 2011

MONDO SONORO, Fiestas Demoscópicas


Com cada any des de fa 12 anys, la revista Mondosonoro (http://www.mondosonoro.com/) organitza les Fiestas Demoscópicas, un event en forma de diferents actuacions que mostren el que ells consideren els millors grups novells de cada zona de l'estat espanyol.
Ahir feien la festa Demoscòpica de Barcelona a la Sala Razzmatazz 1 i hi van actuar els tres grups amb la millor demo o maqueta de l'any segons Mondosonoro : Der Ventilator (www.myspace.com/derventilator) Aliment (http://aliment.bandcamp.com/) i The Free Fall Band (www.myspace.com/thefreefall). Finalment va actuar El Guincho (www.myspace.com/elguincho) com a flamant guanyador del millor disc de l'any passat segons Mondosonoro.
Jo vaig trobar que les tres propostes tenien totes molt de nivell, per bé que em va flipar especialment la potència, coordinació, originalitat i qualitat d'Aliment, una formació que si acaba quallant pot ser la bomba!. El Guincho va acabar triomfant i tancant l'event amb la seva proposta superfiestera però per a mi un pèl pesada i repetitiva... en tot cas gràcies als grups i a Mondosonoro per oferir gratuïtament bons concerts ben organitzats al públic en general que és, de fet, la base dels concerts i del trontollant music business...