dilluns, 12 de setembre del 2011

Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega 2011




Divendres vam marxar cap a Tàrrega amb la Rakelin, l'Albert i en Xiscu. Destacar les actuacions de l'espai 23Arts (http://www.23arts.com/) "Shake, Shake, Shake!!!" Un catxondíssim i innovador espectacle de trapezi de la Companyia Paki Paya (http://www.pakipaya.net/) i l'espectacular i intimista Arte con Arena on un paio fa composicions de sorra amb les mans sobre un vidre retroil.luminat que són projectades en directe mentre també sona música de piano en directe.


Dissabte el matí vam anar a escalar a Camarassa , però amb la calorada que feia a l'hora de dinar ja érem al riu muntant-nos un dinar al més pur estil dominguero total. Cap al tard vam tornar a Tàrrega on ens vam trobar amb tota la tribu de Furgofesta (http://furgofesta.blogspot.com/)amb els que vam riure de valent! Destaco del dissabte els dos mateixos espectacles de divendres (que vam veure repetits) i en especial l'espectacle “Ves allà on et duguin els peus” de l'italiana Laura Kibel (http://www.laurakibel.com/), una dona encantadora que té la fabulosa habilitat de fer titelles amb les dues mans i els dos peus alhora!


Diumenge ens vam llevar amb una mica de ressaca i després d'anar tot el matí al ralentí ens vam alimentar en un bon dinar i vam encara veure un increïble espectacle de dansa de gran qualitat i originalitat per part de la companyia Kulbic anomenat Cube!