dimecres, 25 de juny del 2008

Dimensió Ordesa



Aprofitant l'aribada de la calor, és el moment ideal per anar a escalar a Ordesa. Un lloc increïble, de somni!! Psicodèliques i imponents catedrals de roca per les que s'escola l'aigua i la vegetació en les que artistes de l'escalada com ara en Gálvez han trobat la inspiració. Fent cordada amb en Popi i en Xevi Camalot vam palpar una de les seves vies, la Heroïna, a la Paret de la Cascada, des de la que parmenentment observavem el marc incomparable de la paret de La Fraguata i el Gallinero on s'hi podien perfectament distingir algunes de les altres grans linies que que al llarg del temps s'hi han anat traçant: Alicantropia, Geminis, Edelweiss, Racs, Zarathrusta... un aflorament sobtat de tot un món de noves formes i colors per descobrir fins ara desconegut per a mi! La meva primera estada a ordesa : un cap de setmana d'aquells que no s'obliden!!


La fotografia -típica estampa ordesiana- és del dia abans, just després de l'ascensió per la via Anthropos al Tozal del Mallo amb els coleguilles: en Popi, en Red, en Toti, en Kiku, i en Xevi Camalot.

3 comentaris:

Marc Vilaplana Traveria ha dit...

Ahi esta!!!!!!!!! Vaya makines estas fet!!!!! Veig que tindre uns quants "capos di cordata" que em portaran per aquestes terrorifiques parets; enhorabona per les escalades ordesianes i espero que d'aqui a ben poc poguem fer-ne alguna junts.

Finas aviat!!!

Roig ha dit...

Heeeeeey, Vilaplain, t'estic esperant per anar a fer la Racsss.
Ja que tu deus ser el mes ben preparat per aquestes fissures desprès de tan de temps al Yanki destrossant-te les mans fent fissures i fissurassas, ara potser el tema de la roca et vindrà una mica de nou, ja que aquí si que es mou alguna pedreta o blokas, jejeje comprovarem con funciona el teu cap jejejej
t'estic esperant roig

Pasa ha dit...

Ei Santi! Tu tambe t'has fet un blog? Me n'alegro de seguir-te la pista per aqui. ja ens escriurem! Una abraçada!