diumenge, 5 de desembre del 2010

AGENT RIBBONS



Hall del Civanium de Torelló, dissabte 4 de desembre, les 9 del vespre, unes 25 persones, Agent Ribbons: CONCERTAKU DE L'ANY!!!!!!!!!!!!!!!! (http://www.myspace.com/agentribbons)

Feia temps que no veia un concert d'aquestesm característiques: abassalladores, supernaturals, simpàtiques, immensa empatía i carisma entre elles dues, poquíssim públic i gran proximitat amb el grup, infrastructura escènica super-reduïda i, sobretot, brutal, contundent i exquisita potència i qualitat d'aquest duo de Huston Texas que no tinc ni idea de com va ser capturat per la gent del col.lectiu Eclèctic (http://www.myspace.com/leclecticclub) de Torelló, que va organitzar el concert.
Una vibrada abobinable que ens va abduïr al llarg de tota l'hora que va durar el concert que va començar just després dels teloners, el grup vigatà Martes Martes.

De fet des de l'any 2007-2008 quan el col.lectiu soroll a vidreres (http://www.myspace.com/soroll) capturava gent de la talla de Subsònics, Bob Dow III, Tiger Tiger, John Spencer Blues Explosion o Soledad Brothers i els feien tocar al hall del casino o al gimnàs del cole del poble que ni veia res de semblant ni em semblava que fenòmens com aquest es poguéssin produïr mai de nou!
I és que aquesta és l'essència de l'essència: petits concerts de grans formacions que eliminen totes les barreres expressives que en d'altres condicions de més massificació podrien arribar a aflorar: petits laboratoris d'investigació i desenvolupament sense límits que construeixen immensos projectes que moltes vegades acabaran morint en grans
escenaris de grans festivals orquestats per grans businessmans.


Agent Ribbons: Cita obligada quan tornin!!!!!!!!!!!!!!