dimecres, 16 d’abril del 2008

Saló del Còmic


Aquest cap de setmana fan el 26è Saló del Còmic de Barcelona, cita obligada tan per veure el que dibuixen clàssics, famosos, desconeguts, undergrounds i freaks, com per l'increment de la dosi de motivació a continuar dibuixant que sofreixes sortint.

Aquest any hi ha exposicions d'originals de Miguelantxo Prado, del còmic Bardín de Max, del fanzine gallec Barsowia, dels ja megaclàssics Mortadelo i Filemón, dels dibuixos de la sèrie Herois del dibuixant Tim Sale, o dibuixos de la companyia DDT guanyadora de l'Òscar del maquillatge pel Laberinto del Fauno o d'un Goya per El Orfanato.

Peter Bagge, Milo Manara, Frederick Peeters, Melinda Gebbie, Michael Golden, Tony Harris, Ray Harryhausen, Adam Hughes, Terry Moore o Tim Sale seran alguns dels convidats destacats que passaran aquest any pel Saló.

El saló es fa al pavelló 8 de la Fira de Barcelona a Montjuïc (pujant anant cap al MNAC el primer pavelló a ma dreta un cop passades les torres que donen a Plaça Espanya). L'entrada val 6 euros i a sobre et regalen un còmic si la presentes a l'stand de FICOMIC! Es pot trobar més informació a http://www.ficomic.com/

1 comentari:

Joan Carles Aumatell ha dit...

Ja m'explicaràs l'exposició sobre el mag Ray Harryhausen...